Groot Christian Louboutin Heren Schoenen Outlet Online Winkel

De duivel is altijd in de details als het gaat om christian louboutin schoenen en tassen, en het is vooral te wijten aan talent van de ontwerper voor het combineren van sierlijke patronen en texturen in één vloeiende, elegant geheel. Christian Louboutin Spring 2016 collectie is bijzonder spannend, want we hebben drie nieuwe schoenen stijlen om naar uit te kijken (en, natuurlijk, een scala aan luxe schoeisel).

Louboutin vervolgt zijn traject om lijn van handtassen van het merk uit te breiden, en in het voorjaar de inspanningen onder de Louboutin Heren Schoenen, de Triloubi Crossbody en Eloise Tote. De Paloma is de meest gestructureerde handtas die we hebben gezien van het merk, en het beschikt over een portfolio interieur. Geïnspireerd door Louboutin’s liefde voor Parijse cabaret showgirl, de Paloma is gelijke delen vrouwelijk en edgy met de ondertekening spiked loopsplitten.

De Triloubi is een slanke alledaagse optie als u liever een schouder of crossbody Louboutin Schoenen te dragen. De drie rits compartimenten zijn ruim genoeg om u georganiseerd te houden en toch passen alle benodigdheden. De Eloise Tote is voorzien van de handtekening spiked louboutin heren schoenen je zult herkennen van het ene van het merk populaire ontwerp Sweet Charity, en alle drie nieuwe opties zijn zowel praktisch als visueel opvallend.

Wanneer we spreken Christian Louboutin Outlet, kunt u niet verlaten de schoenen. De ontwerper referenties natuur in deze collectie, met aquamarijn en Amazone motieven, patronen en texturen. Zoals altijd, het is de kleine details op een Louboutin dat de grootste impact te maken, zoals u zult zien in de hand geplaatst kristallen op de Dorissima Clair Strass pomp of de kraal werk aan de Tipika Gab Brode heren sandal.

Maar als ik even kan duren voordat obsederen over wat ik denk dat het de opvallende stuk in deze collectie: de luipaard pony haar en dus mesh Baker Specchio Knot Pony sandalen. (Amanda zei dat ik kon deze af te trekken, en dat is alles wat de geruststelling ik nodig heb). Er is veel aan de hand voor een sandaal, maar ze zijn zo opvallend en sexy – in principe alles wat de christian Louboutin Heren merken voor staat!